Келнер

  • Објавен пред 11 месеци
  • Гостилница Бони
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Бараме сеериозно лице со искуство во угостителство за работа во гостилница Бони.

Познавање на англискиу јазик.

Апликации на: restoranboni@gmail.com

КЛИКНИ