Хигиеничар/ка

За компанијата: Солар Спектар АГ е брзо растечка компанија која е основана во 2011 година со единствена цел дејствување во областа на обновливи извори на енергија главно во изведба на решенија за фотонапонски соларни... повеќе за компанијата »

Потребно ни е хигиеничарка за одржување на деловен простор во близина на Драчево,на цело/скратено работно време. Плата по договор.

Ве молиме контактирајте на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »