Хигиеничар/ка

 • Објавен пред 8 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 26.05.2018
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Агенцијата за привремено вработување МОТИВИ, има потреба од Хигиеничар/ка:

Потребни квалификации:

 • Завршено основно образование
 • Да биде брза и чиста истовремено
 • Да знае да работи во тим
 • Претходно искуство ќе се смета за предност 

Работни Обврски:

 • Чистење на канцеларии,
 • Одговорност, навременост и посветеност во работата
 • Оддржување на вкупниот деловен простор
 • Работа од 7 до 3, понеделник - петок

Нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера
 • Добар паричен надомест


Вашите апликациа ги очекуваме нa: kariera@motivi.mk, или јавете се на 075-444-053

КЛИКНИ