Машински инженер за одржување во производство

За компанијата: „Гранд – Експорт“ е основана во 1992 година во Скопје и на пазарот во Република Северна Македонија и во регионот на Југоисточна Европа етаблирана како брзорастечка приватна компанија. Формирана е и раководена од професионалци со истакнато искуство и знаења во трговијата и дистрибуцијата. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ГРАНД - ЕКСПОРТ ДООЕЛ СКОПЈЕ:

Помшник комерцијалист - Мерчендајзер

Отворена позиција за машински инженер за одржување во производство.

Одговорности:

 • Одржување на машините и инвентарот во производствениот погон,
 • Водење на записи,
 • Работа во тим,
 • Превентивно одржување,
 • Извршување на итни/непланирани поправки на опремата.

Квалификации:

 • ВСС,
 • Искуство на слична работна позиција ќе се смета за предност

Услови:

 • 8ч работење,
 • Работа во 2 смени,
 • Работни денови: понеделник до петок,
 • Неработни денови: викенд и празници,
 • Задолжително носење на униформа, маска и капа.

Локација: ул. 532 бр.150 Марино, Илинден.

Тел: 079 333 313

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »