ГРАНД - ЕКСПОРТ ДООЕЛ СКОПЈЕ

ЕМБС: 4338359
Индустрија: Трговија
Адреса: Борис Трајковски бр.194 А
Град: Скопје
Основана во 1992
„Гранд – Експорт“ е основана во 1992 година во Скопје и на пазарот во Република Северна Македонија и во регионот на Југоисточна Европа етаблирана како брзорастечка приватна компанија. Формирана е и раководена од професионалци со истакнато искуство и знаења во трговијата и дистрибуцијата.барај огласи за вработување » барај останати огласи »