ГРАНД - ЕКСПОРТ ДООЕЛ СКОПЈЕ: Оператор на машина во производство.

Оператор на машина во производство.

За компанијата: „Гранд – Експорт“ е основана во 1992 година во Скопје и на пазарот во Република Северна Македонија и во регионот на Југоисточна Европа етаблирана како брзорастечка приватна компанија. Формирана е и раководена од професионалци со истакнато искуство и знаења во трговијата и дистрибуцијата. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ГРАНД - ЕКСПОРТ ДООЕЛ СКОПЈЕ:

Пакувач во производство

Отворена позиција за оператор на машина во производство.

Одговорности: Чистење и дезинфекција на машината, вчитување параметри,управување и следење на машината, дополна на работен материјал на машината, водење на дневни записи.

Услови: 8ч работење, работа во 2 смени, работни денови: понеделник до петок, неработни денови: викенд и празници, температурата во погонот е контролирана и се движи од 18 степени до 22 степени, задолжително носење на униформа, маска и капа.

Локација: ул. 532 бр.150 Марино, Илинден.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »