Пакувач во производство

За компанијата: „Гранд – Експорт“ е основана во 1992 година во Скопје и на пазарот во Република Северна Македонија и во регионот на Југоисточна Европа етаблирана како брзорастечка приватна компанија. Формирана е и раководена од професионалци со истакнато искуство и знаења во трговијата и дистрибуцијата. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ГРАНД - ЕКСПОРТ ДООЕЛ СКОПЈЕ:

Оператор на машина во производство

Во индустриската зона Марино изградена е „Grand Foods Corporation“, најголемата и технолошки најсовремената фабрика за производство на кроасани во Југоисточна Европа.

Како активно е следното работно место: Пакувач во производство.

Одговорности:

  • Припрема на пакети,
  • пакување,
  • стречување,
  • водење на двневни записи.

Услови:

  • 8ч работење,
  • Три сменско работење,
  • Работни денови: понеделник до петок,
  • Неработни денови: викенд и празници,
  • Температурата во погонот е контролирана и се движи од 18 степени до 22 степени,
  • Задолжително носење на униформа, маска и капа.

Локација: ул. 532 бр.150 Марино, Илинден.


Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »