Референт за финансии

За компанијата: „Гранд – Експорт“ е основана во 1992 година во Скопје и на пазарот во Република Северна Македонија и во регионот на Југоисточна Европа етаблирана како брзорастечка приватна компанија. Формирана е и раководена од професионалци со истакнато искуство и знаења во трговијата и дистрибуцијата. повеќе за компанијата »

ГРАНД-ЕКСПОРТ ДООЕЛ увоз-извоз  Скопје, објавува ОГЛАС за работно место

  • РЕФЕРЕНТ ЗА ФИНАНСИИ

Работни обврски

  • Книжење на изводи
  • Вршење на плаќања (денарски и девизни)
  • Сложување на аналитички картички со коминтенти
  • Прибирање на документација и комуникација со останати сектори на компанијата
  • Извршување на сите останати задачи од областа на сметководството и финансиите

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • ССС или ВСС 
  • Претходно работно искуство од иста област ќе се смета за предност
  • Познавање на MS Office пакетот (Word, Excel)

Доколку ги исполнувате горенаведените услови, испратете пропратно писмо заедно со вашата кратка биографија (CV) со назнака,  за референт за финансии, на емаил адресата:

[најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »