ВОЗАЧ Б КАТЕГОРИЈА

За компанијата: „Гранд – Експорт“ е основана во 1992 година во Скопје и на пазарот во Република Северна Македонија и во регионот на Југоисточна Европа етаблирана како брзорастечка приватна компанија. Формирана е и раководена од професионалци со истакнато искуство и знаења во трговијата и дистрибуцијата. повеќе за компанијата »

ГРАНД-ЕКСПОРТ ДООЕЛ увоз-извоз  Скопје, објавува ОГЛАС за работно место 

  • ВОЗАЧ со Б категорија - локација на магацин Битола

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови: 

  • Б категорија
  • Работно искуство на истата позиција во докажана дистрибутивна компанија
  • Да не се осудувани
  • Способност за тимска и самостојна работа

Доколку ги исполнувате горенаведените услови, а воедно сте комуникативна, одговорна и флексибилна личност со желба за работа, испратете пропратно писмо заедно со вашата кратка биографија (CV) на  [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за ВОЗАЧ со Б категорија- БИТОЛА

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »