ХИГИЕНИЧАРКА/ КАФЕКУВАРКА

За компанијата: „Гранд – Експорт“ е основана во 1992 година во Скопје и на пазарот во Република Северна Македонија и во регионот на Југоисточна Европа етаблирана како брзорастечка приватна компанија. Формирана е и раководена од професионалци со истакнато искуство и знаења во трговијата и дистрибуцијата. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ГРАНД - ЕКСПОРТ ДООЕЛ СКОПЈЕ:

Работник на пакување во производство (м/ж) - Возач со Ц категорија

ДТПУ ГРАНД- ЕКСПОРТ ДООЕЛ увоз- извоз Скопје има потреба од вработување на 1 лице, на работно место

  • ХИГИЕНИЧАРКА/ КАФЕКУВАРКА

 

Заинтересираните кандидати треба да испратат кратка биографија (CV) на е-адресата 

[најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака за хигиеничарка/ кафекуварка..

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »