Оператор на машина во производство

За компанијата: „Гранд – Експорт“ е основана во 1992 година во Скопје и на пазарот во Република Северна Македонија и во регионот на Југоисточна Европа етаблирана како брзорастечка приватна компанија. Формирана е и раководена од професионалци со истакнато искуство и знаења во трговијата и дистрибуцијата. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ГРАНД - ЕКСПОРТ ДООЕЛ СКОПЈЕ:

Пакувач во производство

Во индустриската зона Марино изградена е „Grand Foods Corporation“, најголемата и технолошки најсовремената фабрика за производство на кроасани во Југоисточна Европа.

Како активно е следното работно место: Оператор на машина во производство.

Одговорности:

 • Чистење и дезинфекција на машината,
 • Вчитување параметри,
 • Управување и следење на машината,
 • Дополна на работен материјал на машината,
 • Водење на дневни записи.

Услови:

 • 8ч работење,
 • Три сменско работење,
 • Работни денови: понеделник до петок,
 • Неработни денови: викенд и празници, т
 • Температурата во погонот е контролирана и се движи од 18 степени до 22 степени,
 • Задолжително носење на униформа, маска и капа.

Локација: ул. 532 бр.150 Марино, Илинден.
 

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »