помошник комерцијалист- мерчендајзер

ГРАНД-ЕКСПОРТ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје објавува ОГЛАС за помошник комерцијалист- (мерчендајзер) за територија на град Скопје. Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови: • работно искуство на истата позиција во докажана дистрибутивна компанија • возачка дозвола Б категорија  • да не се осудувани • способност за тимска и самостојна работа • Услови за работа:  • нето месечна плата 20.000,00 денари • Доколку ги исполнувате горенаведените услови , а воедно сте комуникативна, одговорна и флексибилна личност со желба за работа, испратете пропратно писмо заедно со вашата кратка биографија (CV) на office@grand-eksport.com.mk

КЛИКНИ