Пакувач во производство

За компанијата: „Гранд – Експорт“ е основана во 1992 година во Скопје и на пазарот во Република Северна Македонија и во регионот на Југоисточна Европа етаблирана како брзорастечка приватна компанија. Формирана е и раководена од професионалци со истакнато искуство и знаења во трговијата и дистрибуцијата. повеќе за компанијата »

Отворена позиција за пакувач во производство.

Одговорности:

  • Припрема на пакети,
  • Пакување,
  • Стречување,
  • Водење на двневни записи.

Услови:

  • 8ч работење,
  • Работа во 2 смени,
  • Работни денови: понеделник до петок,
  • Неработни денови: викенд и празници,
  • Температурата во погонот е контролирана и се движи од 18 степени до 22 степени,
  • Задолжително носење на униформа, маска и капа.

Локација: ул. 532 бр.150 Марино, Илинден.

Тел: 079 333 313

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »