Правник

Kомпанијата „Изградба Инженеринг Дан Мак“ објавува конкурс за следното работно место:

 

Правник - (1 извршител)

 

Потребни услови за даденото работно место:

  • Со завршено високо образование од областа на правните науки,
  • Со работно искуство,
  • Познавање на MS Office апликации и користење на Интернет,
  • Познавање на  англиски јазик.

 

Обврски и задачи:

  • Извршување на административни и правни работи,
  • Подготовка на договори и сл.

 

Ги очекуваме Вашите аплиакции на меил: arzu@dan-mak.mk

Конкурсот е отворен 15 дена од неговото објавување.

 

КЛИКНИ