Вработување ГМ-КОННЕКТ ДООЕЛ Охрид

За Customer Care Center за интернет продавници од Германија се бараат советници на германски јазик (passiv inbound).
Поради преголема побарувачка од страна на постојани и идни клиенти од нашите интернет продавници, решивме да ја прошириме нашата услуга и во
Македонија, Скопје со уште 18 вработени.
Се работи за прашања околу постоечки или нови нарачки, гаранција, замена, враќање и рекламации на производите.
Нема да се сретнете со непријатни разговори од страна на нашите муштерии. Поради овие причини истото го очекуваме и од Вас.

Нашето Мото гласи:
Ние сме секогаш пријателски расположени кон нашите клиенти!

Од вас очекуваме:

 • Течна комуникација на германски јазик (усмено и писмено),
 • Тимско работење,
 • Преземање на телефонски повици,
 • Услуга и исполнување на барањата на странките,
 • Пријатен глас,
 • Љубезен и позитивен однос,
 • Голема мотивација кон работата и спремност за додатно квалифицирање


Ние би ви нудиле:

 • Флексибилно работно време (понеделник до недела),
 • Полно или пола работно место по ваша желба,
 • Модерни работни места со компјутерска опрема,
 • Професионална обука,
 • Добра плата и додатна провизија,
 • Многу атрактивни услови за работа


Очекуваме Ваше CV на rabota17@gm-connect.eu

Контакт телефон: 075/251-260

КЛИКНИ