Delphi програмер

  • Објавен пред 12 месеци
  • ЕДУСОФТ
  • Активен до 16.11.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕДУСОФТ:

.NET Програмер

Оглас за Delphi програмер

 

Едусофт, професионална софтверска компанија која што повеќе од 25 години се занимава со дизајн, развој и имплементација на софтверски апликации, лоцирана во Скопје – Стара Скопска Чаршија бара Delphi програмер со полно работно време.

Повеќе детали за ЕДУСОФТ на https://www.edusoft.com.mk

 

Избраниот кандидат ќе биде дел од тимот кој одржува софтверски решенија за водечки производител на софтвер во САД за комплексни индустрии како што е авионската индустрија.

 

Барани квалификации/карактеристики:

  • Минимум 5 години работно искуство со Delphi,
  • Вештини во програмирање,
  • Анализа и решавање на проблеми со постоечки изворен код од општа проблематика,
  • Развој на нов софтвер од општ карактер,
  • Високо образование.

 

Како да аплицирате:


Испратете нѝ порака со апликација за пријавување и Вашето CV на македонски или на англиски јазик на: edusoft@edusoft.com.mk

КЛИКНИ