Конкурс за камераман

  • Објавен пред 11 месеци
  • ВФВ КОНСАЛТИНГ
  • Активен до 20.07.2017
  • Позиција: Видео/продукција
  • Локација: Скопје

КОНКУРС

За вработување во он-лајн медиумите medial.mk и post.mk за следната работна позиција:

 

·       Камерман

 Услови: 

 За работната позиција Камерман, освен професионално познавање на работата, потребно е кандидатите да имаат и општо познавање од медиумската сфера.

 Обврски и одговорности:

 Снимање на разни материјали на терен и во студио кои ќе бидат оригинални продукти на медиумската куќа. Следење на дневни настани и снимање на истите за потребите на редакцијата и медиумот во целина.

 Нудиме подеднакви услови за вработување, со што ги охрабруваме сите заинтересирани да аплицираат.

 Аплицирање: Потребно е да испратите Ваша CV на следната е-маил адреса: jobs@post.mk

 

КЛИКНИ