KFC MACEDONIA

  • Објавен пред 7 месеци
  • KAN International
  • Активен до 15.08.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Придружете ни се и бидете дел од нашиот проширен КФЦ тим кој брои повеќе од 300 тимски членови. Ние сме тука да останеме и сакаме ти да уживаш со нас!

Ние Бараме

Позиција: Вработен во ресторан.
Работно време: Полно работно време и скратено работно време
Место: Скопје (Сити Мол) и Тетово (Палма Мол)

➢ Треба да имате над 18 години и да имате завршено средно образование;
➢ Да имате развиени комуникациски вештини и способности за разговор со широк спектар на луѓе / клиенти, на локален јазик, како и на англиски јазик;
➢ Да поседувате амбиција, мотивација и иницијатива;
➢ Да бидете независни, но исто така и да уживате во тимска работна средина

Нашите ресторани

Во нашите ресторани имаме 3 работни сектори:
●  Back of House (BOH) – Каде свежо ги подготвуваме нашите познати пилешки специјалитети.
●  Middle of House (MOH) – Каде ќе ги подготвуваме нашите вкусни сендвичи и останати специјалитети.
●  Front of House (FOH) – Каде ги услужуваме нашите клиенти.

Кои одговорности може да ги очекувате

● Подготовка на нашите познати пилешки специјалитети, сендвичи и други оброци;
● Одржување на хигиената при подготовката на храна, местата за чување на храна и хигиена во ресторанот;
● Контрола и правилна подготовка на нашиот познат пилешки рецепт и другите производи до финална испорака на производот до нашите клиенти според стандардите и квалитетот на KFC;
● Поздравување и комуникација со клиентите на пријатен и пријателски начин;
● Превземање, пакување и сервирање на нарачки;
● Почитување на барањата на клиентите и / или обраќање на професионален начин;
● Придржување до сите упатства од KFC за здрава, безбедна и квалитетна храна.

Ако сте заинтересирани за Нов предизвик, го оцекуваме вашиот маил на:
е-mail: info@kfc-mk.com до 00.00.2018 год.

Назив на пораката:
KFC Скопје (За работа во Скопје) или
KFC Тетово (За работа во Тетово)

КЛИКНИ