Пица мајстор, Помошник готвач, Келнер

За компанијата: For those with pure food indulgence in mind, come next door and sate your desires with our ever changing internationally and seasonally inspired small plates. We love food, lots of different food, just like you. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • HOLISTIC VIVO
 • Активен до 27.07.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Поради проширување на својот тим има потреба да вработи:

ПИЦА МАЈСТОР /ПОМОШНИК ГОТВАЧ /КЕЛНЕРИ

Потребни квалификации:

 • Завршено минимум ССС, образование од областа на угостителството ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство на иста позиција во угостителски објекти, послужување и безбедност на храна
 • Претходно работно искуство во кетеринг кујна ќе се смета за предност

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Љубезност и педантност, со позитивен став
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Смисол за одржување на ред и хигиена
 • Тимска работа

Испратете ваша биографија (CV) и мотивационо писмо, на e-mail: [email protected], со назнака „Помошник готвач”, Пица мајстор , Келнер

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим . 

Огласот е отворен 7 (седум) дена.

Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на разговор.

Со испраќањето на вашето CV дозволувате истото да се чува и за намена вработување на исти и слични работни позиции.