Продавач/Касиер (М/Ж) - Реон Куманово

Плата од 20.000 ден.

За компанијата: Елида е најраспространет ланец на маркети во Куманово со 30 маркети и со повеќе од 300 вработени припадници на мултиетничката заедница која го карактеризира нашиот град. Како такви, ние во Елида веруваме... повеќе за компанијата »

Елида маркети има потреба од работници на работно место Продавач/Касиер на локација - Центар, Болница, Зелен рид, Доброшане (Куманово) за своите маркети.

  • НУДИМЕ ДВА СЛОБОДНИ ДЕНА ВО ТЕКОТ НА НЕДЕЛАТА.
     
  • За кандидатите кои немаат претходно работно искуство во оваа област нудиме почетна плата од 20.000 денари.
  • За кандидатите кои имаат претходно работно искуство во оваа област плата по договор.

Заинтересираните кандидати може да не контактираат и на следните телефонски броеви :

  • 071 219 169 или 070 391 126

Може да аплицирате во порака со оставање на вашите лични податоци, работно искуство (доколку имате) и телефонски број на нашата официјална ФБ страна - Елида Маркети, на следниот линк : https://www.facebook.com/ElidaMarketi
Исто така, може да не контактирате и за секои дополнителни прашања во врска со работата и условите за работа.

Вашите апликации може да ги испраќате и на следните меил адреси:  [најави се за да го видиш е-маилот] [најави се за да го видиш е-маилот]  по што кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »