Продавач/Касиер (М/Ж) - Реон Лисиче

За компанијата: Елида Маркети е ланец на маркети во Куманово и Скопје. Во моментов имаме 29 маркети во Куманово и 4 маркети во Скопје, со повеќе од 300 вработени. Со маркети кои варираат просторно од 80 до 200 метри квадрати,... повеќе за компанијата »

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »