FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Работници во производство и ЦНЦ оператори

Заради зголемен обем на работа и исполнување на својот производствен план, ПРОФИЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО, компанија од Скопје, населба Илинден, која се занимава со производство на PVC врати, бара поголем број работници на две позиции, со и без работно искуство.

Позиција 1:

Опис на работните обврски за производство:

 • Работа на производни линии,
 • Работа само во прва смена,
 • Обезбедена обука.

Потребни квалификации:

 • Организациски способности и желба за тимска работа,
 • Спретност, одговорност и посветеност на работата.

Позиција 2:

Опис на работните обврски за производство:

 • лице кое ќе биде поддршка на операторите на ЦНЦ машини.

Потребни квалификации:

 • Претходно работно искуство,
 • Активно познавање Autocad (2D)
 • Познавање на SheetCam, Corel Draw и Mach 3 ќе се смета за предност
 • Организираност и одговорност,
 • Способност за тимска работа.

Доколку сметате дека вашиот профил одговара на наведените услови, пријавете се со кратка биографија на следната e-mail адреса: Aleksandar@profilinternacional.com.mk   

КЛИКНИ