Асистент за продажба Paolo Bocelli Тетово

За компанијата: Moda Group is one of Macedonia's largest retailers for Men and Women apparel, footwear and home furniture. The first store was launched in 1990 in Tetovo. It retailed both women and men’s apparel. Today... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Moda Group
 • Активен до 17.09.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

Активни огласи од Moda Group :

Асистент за продажба (Fashion Brand - Охрид)

(преземи го огласот како слика)

Paolo Bocelli Палма Мал ~Тетово и Paolo Bocelli  во ул.Илинденска бр/87 спрoти Основен суд Тетово. за потребите на своите продажни салони објавува ОГЛАС за вработување: асистент за продажба.

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Изовонредни комуникациски вештини 
 • Способност за работа во тим 
 • Солидно познавање на работа со компјутер -MS Office 
 • Поседување на вештини за продажба 
 • Претходно искуство во продажба ќе се смета како предност

Заинтересираните кандидати можат да ја доставаат својата кратка биографија со фотографија, на следната емаил адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]

____________________________________________________________________________________

 

Paolo Bocelli – Pallma Mall dhe Paolo Bocelli  ne rr: Ilindenska nr.87 per balle Gjygjit themelore Tetove.shpall konkurs për punësim ne poziten- Asistent per shitje.

 Kualifitkimet e nevojshme:

 • Te kete perufunduar arsimin e mesem
 • Aftesi komunikimi
 • Fleksibilitet  ne pune me ekipe
 • Njohuri te mjaftueshme me kompjuter - MS Office
 • Eksperience dhe aftesi per shitje ( Eksperiencat e me parshme llogariten si perparsi)

 

Te gjithë kandidatet e interesuar mund te dërgojne CV-in e tyre me fotografi në e-mail adresën:  [најави се за да го видиш е-маилот]