Хаусмајстор / Електричар

(преземи го огласот како PDF)

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, лиценцирана компанија за управување на комерцијални објекти , која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид

Хаусмајстор / Електричар

 

Профил на техничарот:

Искуство во поставување, монтажа и испитување на електрични инсталации, каблирање и поврзување на опрема,способност за работа со рачни автоматски или мануелни алати.

Познавање од  изведба на стари и нови водоводни мрежи, монтажа и демонтажа на секаков вид на санитарии, останати хаусмајсторски услуги ќе се смета за предност.

Поседување на возачка дозвола - категорија Б (активен возач)

 

 

 

Обврски:

 

·       Дневна рутинска контрола на објектот. Проверки на системите во објектот по претходно одреден распоред и фреквенција. Детекција на дефекти, пријавување на дефектите на претпоставените лица и брза реакција со цел да се спречи поголем дефект. Отклонување на ситни дефекти (промена на осигурачи,рестартирање на системи, промена на светилки, поставување на електрични апарати – вградни, и сл.) на објекти низ цела Македонија.

 

·       Работа во 2 смени

 

 

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: jobs@fms.com.mk, со задолжителна назнака на апликацијата Хаусмајстор / Електричар.

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

 

КЛИКНИ