Келнер/ка

  • Објавен пред 7 месеци
  • Park Hotel & Spa
  • Активен до 28.03.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Park Hotel & Spa:

Супервизор за хотелско одржување

КЛИКНИ