Junior JAVA програмери – Скопје и Струмица

  • Објавен пред 6 месеци
  • Акцент ДООЕЛ
  • Активен до 23.04.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Junior JAVA програмери – Скопје и Струмица


Потребни квалификации:

  • Основни познавања: Java, HTML/CSS, JavaScript, MySQL
  • Познавање на: Android SDK, Python, Qt се смета за предност.
  • Сериозност, потрага по константно подобрување 
  • Желба за работа  во интер-дисциплинарно окружување

Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на contact@accent.mk со назнака за која позиција аплицирате

Рок за пријавување 23.04.2017.

КЛИКНИ