Шанкер/ка

Кафе бар - Espresso House (ТЦ БИСЕР) има потреба од 2 шанкер/ки.

Пријавување на 40 часа неделно.

Работа во две смени.

Сите заинтересирани да не контактираат на телефонскиот број 078/390845 или на e-mail : coffeesolutions2016@gmail.com

КЛИКНИ