Продавачи/ки во Велес

За компанијата: Брендот Техномаркет се појави на овој пазар како промотор на најсовремената технологија во областа на апаратите за домаќинство, црната (ТВ, аудио, видео) и белата техника, како и IT производите. Првата... повеќе за компанијата »

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС,
  • Пожелно е претходно работно искуство во продажба на бела техника, ТВ, аудио и видео опрема,
  • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer,
  • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност.

Што нудиме: 

  • Работа во смени,
  • 6 дена во неделата,
  • 40 часа неделно работно време. 

Изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена, во зависност од бројот на пријавените кандидати.

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] ,  со назнака: Оглас за продавач во Техномаркет Велес.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »