ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

ПРВИОТ СОВРЕМЕН ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО МАКЕДОНИЈА СО ПОТПОЛНО НОВ КОНЦЕПТ КОЈ ГИ ОБЕДИНУВА ШОПИНГОТ, ЗАБАВАТА И ДРУЖЕЊЕТО  во соработка со KARIERA.mk објавува оглас за работна позиција:

 

Овластен сметководител

 

Потребни квалификации:

 • Универзитетска диплома – Економски факултет,
 • Лиценца за овластен сметководител,
 • Задолжително работно искуство од најмалку 5 години како овластен сметководител.

 

Личен профил:

 • Организираност, одговорност и проактивност,
 • Аналитичност, иницијативност, ефикасност и исполнителност,
 • Позитивен став,
 • Етичност и моралност,
 • Способност за тимска и самостојна работа,
 • Доверливост, лојалност и професионалност.

 

Одговорности и задачи:

 • Самостојно водење на комплетно сметководство на компанијата,
 • Подготовка за финансиски и даночни извештаи,
 • Подготовка на годишна завршна сметка и периодични извештаи,
 • Редовно следење и примена на законската регулатива на Р. Македонија,
 • Комуникација со релевантни државни институции.

 

Работно време од 09:00 до 17:00 од понеделник до петок.

 

Вашата Професионална Биографија доставете ја на e-mail: scm@skopjecitymall.mk со назнака “за Оглас за Овластен сметководител” .

Рок за аплицирање 15 дена.

 Напомена:

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 

 

КЛИКНИ