Магационер за магацин со електро-опрема

За компанијата: Солар Спектар АГ е брзо растечка компанија која е основана во 2011 година со единствена цел дејствување во областа на обновливи извори на енергија главно во изведба на решенија за фотонапонски соларни... повеќе за компанијата »

Компанијата Солар Спектар АГ Дооел од Скопје има потреба од МАГАЦИОНЕР ЗА МАГАЦИН СО ЕЛЕКТРО-ОПРЕМА 

- со возачка Б категорија

- со желба за работа и способност за работа под притисок

- со ангажмани во магацин (одржување на магацин, матријална евиденција, прием и предавање на роба, попис, пакување, товарање и превоз на роба.....) и асистенција и поддршка на тимот на компанијата.

- Искуство се смета за предност

Доколку сте заинтересирани вашите CV--a испратете ги на маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »