Адвокатски приправник

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 08.12.2017
 • Позиција: Правник
 • Локација: Скопје

Реномирано адвокатско друштво од Скопје има потреба од:

 

Адвокатски приправник  (еден извршител)

 

Потребни квалификации:

 • Високо Образование, Правен факултет со завршени 5 години правни студии (300 ЕКТС),
 • Без работно искуство,
 • Одлично познавање на Англиски јазик,
 • Одлично познавање на MS Office.

 

Професионални знаења и способности:

 • Изразени комуникациски вештини,
 • Способност за градење и развивање на професионален однос со клиенти,
 • Ориентираност кон остварување на резултати,
 • Самоиницијативност, лојалност, и професионалност,
 • Способност за тимска работа.

 

Дополнителни информации:

Адвокатското друштво нуди можност за стручно усовршување и континуиран професионален развој.

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги испратат на е-маил: daniel@interpartes.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 08.12.2017

Сите приситгнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

КЛИКНИ