Персонал за во ресторан

 • Објавен пред еден месец
 • ТД Оскар КП ДООЕЛ
 • Активен до 29.06.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ТД Оскар КП ДООЕЛ:

Персонал за во ресторан

Ресторан ИРСКИ ПАБ - ГТЦ има потреба од :

 • Готвач/ка
 • Помошник/чка готвач/ка
 • садомијач/ка
 • Келнер/ка
 • Шанкер/ка

Плата по договор

Потребни квалификации:

 • Работно искуство
 • Педантност, колегијалност и посветеност на работата
 • Флексибилност за работа во смени
 • Тимска работа

Сите заинтересирани кандидати може да достават свое CV на e-mail [email protected].

Контакт од 08-16 часот на тел. 02 3128289 и 071 228985