Помошник готвач

Бензинска пумпа „Интер - Оил“, во н. Маџари има потреба од вработување на помошник готвач. Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите се:

  • Завршено средно образование
  • Со и без работно искуство

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [email protected]