ОПШТ РАБОТНИК

BATO & DIVAJN Graphic Center водечката компанија во графичката индустрија, го проширува својот тим со проактивни и амбициозни лица за следната работна позиција

                                             

ОПШТ РАБОТНИК

 

Потребни квалификации:

-  Завршено средно образование;

-  Афинитет кон механика, автоматика и работа во производствен погон;

-  Ефективност, прецизност и ажурност во работата;

-  Претходно работно искуство ќе се смета за предност;

 

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) своја биографија (CV) и скорешна фотографија најдоцна до 24.06.2019 год. на:

 

 Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) и скорешна фотографија со наведување на позицијата за која аплицираат, најдоцна до 28.06.2019 год. на:

 

Графички центар БАТО & ДИВАЈН

ул. Борис Трајковски бр.314, 1000 Скопје,

e-mailcareers@batodivajn.com

www.batodivajn.com

 

* Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе бидат повикани на селекциско интервју

Со праќање на вашата апликација, давате согласност вашите податоци да бидат задржани и користени од компанијата во рок од 1 (една) година.

 

 

КЛИКНИ