Програмер

  • Објавен пред 9 месеци
  • Веником Софтвер ДООЕЛ
  • Активен до 17.02.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Фирмата ВЕНИКОМ СОФТВЕР има потреба од два програмери на следните позиции:

1.Senior programmer со познавање на

  • Visual Basic 6,VB.NET, C#, MS Access,Crystal Reports,MySql ili MS SQL Server I
  • искуство во работа со сметководствени програми за Материјално-Финасиско работење,Личен Доход и Основни Средства.

2.Junior programmer 

  • минимум познавања на горенаведените програмски алатки
  • желба за работа со наведената проблематика.

Контакт : ilija@venikom.com

Тел: 02 3093774

КЛИКНИ