Комерцијалист во транспорт

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Возачи со Е Категорија

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на комерцијалист во транспорт (организација на меѓународен и локален транспорт).

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Високо образование,
  • Познавање на Англиски јазик и работа со компјутер,
  • Подготвеност за работа под притисок,

 

Личен Профил:

  • Одговорна и лојална личност
  • Високо развиени аналитички и комуникациски способности
  • Упорност и насоченост кон остварување на резултати
  • Способност за индивидуална и тимска работа

 

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот] ,

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »