Пекар/ка

  • Објавен пред 4 дена
  • Кисми ДООЕЛ
  • Активен до 09.12.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Кисми ДООЕЛ:

Продавач/ка во пекара

Ланецот бурекџилници КИСМИ има потреба од мајстори-пекари за производство на бурек, пити, бели печива и лиснато тесто, со плата 42.000,оо - има можност за договор.

Сите заинтересирани и за повеќе информации може да се јават на телефон 070 810 779

Лице за контакт Горан.