Хотелски персонал

 • Објавен пред 8 месеци
 • Султан Модерн Хотел
 • Активен до 24.03.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Султан Модерн Хотел има потреба од:

Kелнер

Услови за аплицирање:

 • Искуство во областа на хотелиерство
 • Познавање на англиски jазик, познавање и на турски јазик би било во предност
 • Возраст од 23-35 год


За аплицирање пратете CV на следнава e-mail aдреса: info@sultanhotel.com.mk или јавете се на броевите: 2 3125 144 или 075 203 301.

Konkurs per punesim
Sultan Modern Hotel ka nevoje per pozicionin ne vijim:
Pozicioni: Kamarier
Numri i vendeve te lira: 1

Kushte per aplikim:

 • Njohja e gjuhes angleze, njohja edhe e gjuhes turke do te ishte ne perparsi.
 • Eksperience ne lemine e hoteleris
 • Mosha prej 23-35 vjet

Per aplikim dergoni CV ne emailin info@sultanhotel.com.mk ose lajmrohuni ne numrat 32 15 144 ose 075 203 301

КЛИКНИ