Машински или електро инженер

 • Објавен пред 10 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 25.02.2017
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

За потребите на свој клиент, МОТИВИ отвара конкурс за:
МАШИНСКИ ИЛИ ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР

Потребни квалификации:

 • диплома за завршено соодветно образование
 • познавање на Англиски јазик
 • за предност ќе се смета познавање/искуство од областа на медицинска опрема
 • активен возач
 • комуникациски способности, ведра и пристојна личност
 • мотивираност и посветеност

Одговорност и работни задачи:

 • административни активности 
 • достава и инсталација на опремата кај клиентите
 • детектирање на проблем кај опремата
 • раб. време од 08:30-16:30

Вашата биографија испратете ја на work@motivi.mk

КЛИКНИ