Персонал за работа

За компанијата: Гет Кафе е место каде можете пријатно да го поминете текот од денот или ноќта со вашите најблиски, место кое нуди позитивна енергија. повеќе за компанијата »

Гет Кафе Аеродром има потреба од персонал за работа на повеќе позиции со и без работно искуство

  • Пицер (со работно искуство)
  • Кувар
  • Салатер/ка
  • Шанкери (со искуство)
  • Доставувач

Контакт телефон 070 871 067

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »