стоматолог

  • Објавен пред 3 месеци
  • Pzu.Protekt Dent-Protetika
  • Активен до 17.05.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Стоматолошка ординација Пзу.Протект Дент од Скопје има потреба од докотор стоматолог со завршено средно медицинско .

КЛИКНИ