Помошник на одржување

  • Објавен пред 8 месеци
  • МУЛТИПРОМ ДООЕЛ
  • Активен до 01.03.2017
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Се вработуваат 2 помошници на одржување на машини во кондиторска индустрија за работа во смени (за почеток 1ва и 2 ра) со основно познавање на електрика и механика .Познавање на други вештини и познавање на англиски јазик ќе се смета за предност.Почетна плата 13,000-15,000 ден. Заинтересираните може да пратат свое CV на е-маил sasotomevski@yahoo.com

КЛИКНИ