Стоматолог

  • Објавен пред 7 месеци
  • Оnyx-Dent
  • Активен до 12.01.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ПЗУ ОНИКС-ДЕНТ Скопје има потреба од стоматолог на неопределено  време со најмалку 2 години работно искуство.Заинтересираните кандидати може да испратат свое CV на:onyxdentmk@gmail.com.
Телефон за контакт 077 88 88 66.
 

КЛИКНИ