Продавач/ка

Плата од 30.000 ден. до 35.000 ден.

За компанијата: Детското царство - издавачката куќа Медија планет. Нашите изданија пред се сѐ наменети за деца и за родители. повеќе за компанијата »

Активни огласи од МЕДИЈА ПЛАНЕТ ДОО:

Продавач/ка

Трговско издавачка куќа, поради проширување бара:

- 2 продавачки (постојано вработување)

- 3 презентерки со и без работно искуство од 20-30 год.

Дополнителни информации на тел: 077/426-021

mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Ние ви нудиме:

Обуки, тренинзи, можност за постојан развој и професионално усовршување.

Редовни месечни примања, додатоци и бонуси за успешно исполнети резултати

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »