Медика Истанбул Тетово бара Доктор Специјалист по Клиничка Биохемија

  • Објавен пред 4 месеци
  • Медика Истанбул Тетово
  • Активен до 17.09.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Тетово

Активни огласи од Медика Истанбул Тетово:

Администратор со познавање на албански јазик

                                   Приватната болница Медика Истанбул Тетово

                                                                 Бара

              Доктор Специјалист по Клиничка Биохемија со задолжително претходно искуство

Заинтересираните кандидати својата професионална биографија можат да ја испратат на e-mail: rosica.stojkova@medicaistanbul.mk

КЛИКНИ