Mонтери / сервисери

  • Објавен пред 2 недели
  • Инфосет ДОО
  • Активен до 15.06.2021
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Фирмата Инфосет доо Скопје вработува

1. Mонтери / сервисери на опрема за ладење, греење и вентилација, со претходно искуство, со највисока почетна плата 28,000.00 денари                       и

2. Помошници монтери/сервисери на опрема за ладење, греење и вентилација, со највисока почетна плата 22,000.00 денари

Заинтересираните апликанти своето CV и мотивационо писмо да го достават на

[email protected]

Апликациите ќе се прифаќаат до пополнување на слободните работни места.

Само потесно селектираните кандидати ќе бидат контактирани.

Благодариме на Вашиот интерес