Персонал за продажба

  • Објавен пред 3 месеци
  • Bizuterija AB2003
  • Активен до 14.12.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Bizuterija AB2003:

Продажен персонал

Бижутерија има потреба од персонал за работа со искуство во трговија (директна продажба) со полно работно време.

Пожечно е основно познавање на англиски јазик.

Плата 15.0000 денари плус бонуси.

Вашето Cv пратете го на email: abbizuterija@gmail.com.

Кандидатите кои ќе бидат одбрани, ќе бидат исконтактирани.

КЛИКНИ