Монтер/склопувач, општ работник, оператор

 • Објавен пред еден месец
 • Бујото
 • Активен до 04.07.2021
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

Компанијата БУЈОТО има потреба од:

 СТОЛАР/СКЛОПУВАЧ, , ОПШТ РАБОТНИК

со или без работно искуство.

Одговорности и работни задачи за столар/склопување

 • Читање техничка документација (цртежи, димензии, налози)
 • Работа со рачен и електричен алат за склопување на мебел
 • Монтирање на готов производ

Одговорности и работни задачи за општ работник:

 • Стругање
 • Чистење и пакување на елементи
 • Асистирање на машина
 • Утовар/Истовар на роба

Што нудиме?

 • Можност за обука и напредување
 • Почетна нето плата од 30.000 денари за столар.
 • Почетна нето плата од 17.000 денари за општ работник со можност за напредок при покажан афинитет кон учење на работата и видлив прогрес.
 • Позитивна и флексибилна работна атмосфера
 • Работно време од 7:30 до 15:30; пауза за појадок од 30 минути и пауза за кафе од 10 минути.

Што бараме?

 • Сериозен и одговорен пристап кон работата
 • Точност и редовност
 • Читање технички цртежи ќе се смета за предност

Вашите CV-ја испратете ги на e-mail или оставете ги во нашиот продажен салон на ул. Трета Македонска Бригада во нас. Аеродром, спроти Американ Колеџ до зградите на Џевахир.

CV испратете на: [email protected].

Или јавете се на телефон:

075 240 121