Работник за во картонажа

  • Објавен пред 3 месеци
  • ПРОФИПАК доо
  • Активен до 16.04.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Потребен е работник за во картонажа

Потребно е да поседува Б кат 

Претходно искуство не е потребно битно е желбата за работа

КЛИКНИ