Работници во производство

  • Објавен на 9.2018
  • Фротирекс д.о.о.
  • Активен до 15.10.2018
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа Фротирекс д.о.о има потреба од: 8 Лица за работа во погон за производство - со и без работно искуство. 

 Потребни работни квалификации:

  • Возраст до 45 години
  • ССС
  • Не е потребно работно искуство
  • Работоспособни

 Закажување на разговор на тел: 02 255 1252, 070 393 000 секој работен ден  od 07:00 дo 15:00 часот или преку полето Аплицирај.
 Компанијата се наоѓа после кванташки пазар или кај поранешна А1 телевизија.

КЛИКНИ